6982319750 Παροικιά, Πάρος renossiros@gmail.com
hero image

 

Ρένος Βάλβης | Πάρος Κυκλάδες
Οικοδομικές Εργασίες - Τοποθέτηση Πλακιδίων - Ελαιοχρωματισμοί - Μονώσεις - Πατητή τσιμεντοκονία

 

 

Ο Ρένος Βάλβης αποτελεί ένα σύγχρονο εργολάβο οικοδομών, ο οποίος με έδρα την Πάρο και μια ομάδα καταξιωμένων συνεργατών αναλαμβάνει πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες. 
 

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα κατασκευών όπως:
γενικές ανακαινίσεις, ανακαινίσεις οικιών και χώρων εστίασης, τοποθέτηση πλακιδίων, ελαιοχρωματισμοί, γψινες κατασκευές, μονώσεις, θερμομονώσεις, τσιμεντοκονίες κ.α.

 

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την ανέγερση νέων οικοδομών και πραγματοποιούμε ολικές ανακαινίσεις σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και ξενοδοχειακές μονάδες.
 

Με εμπειρία άνω των 20 ετών και άριστη τεχνογνωσία του αντικειμένου ανταποκρινόμαστε άμεσα σε κάθε σας κάλεσμα εξυπηρετώντας εκτός από την Πάρο, τη Σύρο, τη Νάξο και όλες τις Κυκλάδες κατόπιν συνεννόησης. Εγγυόμαστε υψηλή τεχνική, ποιότητα υλικών και προσοχή στη λεπτομέρεια για αποτελέσματα ανθεκτικά στο χρόνο και τις κλιματολογικές συνθήκες των νησιών.
 

Συνεργαζόμαστε με μηχανικούς, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, νομικούς συμβούλους για διάφορα νομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την εκτέλεση του έργου καθώς και με συμβούλους επιδοτήσεων.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας
είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες και τις κατασκευές μας.